Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Drapelului de Stat

Stimați locuitori ai raionului Florești!

Astăzi, 27 aprilie, consemnăm o sărbătoare deosebită pentru poporul nostru – Ziua Drapelului de Stat în Republica Moldova.

Această sărbătoare este un prilej de bucurie şi mândrie pentru țara și neamul nostru.

Este o zi în care conștientizăm cât de important e să prețuim valorile, tradițiile și trăirile acestui popor de-a lungul timpului.

Un stat independent și suveran este recunoscut pentru elementele sale definitorii. Un astfel de element îl constituie Drapelul. Cele trei culori simbolice ale drapelului Republicii Moldova – albastru, galben și roșu, definesc națiunea – unitară, muncitoare și luptătoare. Drapelul este simbolul care se transformă în sentiment atunci când ne întâlnim cu momente-cheie în viața noastră și în destinul tării, el reprezintă trecutul, prezentul şi viitorul statului moldovenesc, reflectă principiile lui democratice, tradiţia istorică a neamului, egalitatea în drepturi, prietenia şi solidaritatea tuturor cetăţenilor.

Stimați floreșteni!

Cu prilejul acestei importante sărbători pentru neamul nostru, permiteți-mi să vă adresez sincere felicitări și urări de bine, sănătate și bunăstare, dorindu-vă tuturor putere de muncă, pace în țară, liniște în familiile dumneavoastră și bucurii de la copii și cei apropiați.

Cu deosebită gratitudine,

în numele Consiliului raional,

Ștefan PANIȘ,

 președintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *