Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei lucrătorului medical și a farmacistului

Stimați medici și farmaciști, angajați ai sistemului de sănătate din raionul Florești!

Vă adresez sincere felicitări și urări de sănătate cu prilejul Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului. 

Dumneavoastră sunteți cei care vă consacrați cu dăruire acestor profesii nobile și luptați pentru sănătatea pacienților și a populației din raion. Dragostea față de profesie vă face să lucrați cu multă dragoste, atragere de inimă și cu profesionalism perfecționat continuu. Nu doar halatele albe care le îmbrăcați poartă în sine simbolul purității, dar și sufletele vă sunt pline de seninătate.

Ne exprimăm profund gratitudinea pentru ceea ce sunteți, pentru responsabilitatea și profesionalismul de care dați dovadă în asigurarea unei societăți sănătoase, pentru nopțile nedormite, pentru dedicație și munca asiduă, zâmbetele și încurajările dăruite oamenilor. 

Vă doresc, ca farmecul frumoasei sărbători, cu mirezme de flori, să aducă bunătate și liniște în sufletele Dumneavoastră și, cel mai important, să vă aducă sentimentul de mulțumire, exprimat de oameni pentru tot ce faceți pentru ei, pentru că meritați toată aprecierea și recunoştinţa pentru răbdarea nemărginită, omenia, empatia şi spiritul de sacrificiu. 

Să fiţi mereu plini de energie, cutezanţă, răbdare şi tenacitate, să oferiți încredere și siguranță, să emanați bunătate și speranță, iar provocările să le depăşiţi cu fermitate şi optimism.

Fie ca fericirea să vă îmbrățișeze, pacea și liniștea să vă inunde sufletele, dragostea și grija oamenilor dragi să vă încălzească și să vă bucure inimile, iar recunoștința pacienților să vă aducă căldură și lumină.

Cu tot respectul și considerația,

în numele Consiliului raional,

Ștefan PANIȘ,

președintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *