Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Mondiale a Stomatologului

Stimaţi medici stomatologi din raionul Floreşti!

Ziua  Mondială a Stomatologului este sărbătoarea Dumneavoastră profesională. Această sărbătoare se celebrează în întreaga lume la data de 9 februarie, încurajând  pacienții să își exprime aprecierea față de importanța profesiei de stomatolog.

Aveți o muncă dificilă și onorabilă, care necesită multă atenție, acuratețe, răbdare și grijă față de pacienți. Întotdeauna sunteți gata să veniți în ajutorul oricui pentru a ajuta la îmbunătățirea stării de sănătate, căci nu există nimic mai plăcut decât să te simți sănătos.

Vă aducem calde mulțumiri pentru eforturile depuse în munca de fiecare zi, pentru zâmbetele și speranțele dăruite, pentru profesionalism și dedicație, pentru responsabilitate, perseverenţă şi Vă încurajăm să păstrați devotament profesiei,  să acordați servicii de calitate, împărțind empatie şi căldură omenească.

Vă dorim să aveți parte de respectul celor din jur și să rămâneți în continuare profesioniști remarcabili! Fie ca inovațiile în medicină să vă facă lucrul mai ușor, mai plăcut, mai confortabil.

Să primiți recunoștința pacienților pentru munca depusă, pentru atenția și profesionalismul de care dați dovadă în fiecare zi, să aveți parte de bunăstare și armonie în familii, spirit sănătos și alte bucurii ale vieții!

Cu cele mai distinse și sincere gânduri                                                            

de apreciere și respect,

Președintele raionului,

Vasile TÎLTU

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *