Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare

Stimați lucrători din agricultură și industria prelucrătoare din raionul Florești!

Suntem în preajma sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorului din agricultură și industria prelucrătoare”. Cu acest prilej, aducem omagii tuturor lucrătorilor din domeniu, considerându-l unul dintre cele mai importante pentru raion, pentru economia locală și națională.  

Apreciem mult eforturile Dumneavoastră și iscusința de a îmbina practica acumulată de-a lungul anilor prin muncă, cu novaţiile în știința din domeniul agricol, astfel servind ca model mobilizator în activitatea desfășurată pentru colegi, pentru generația tânără, întru asigurarea obținerii unor rezultate cu adevărat îmbucurătoare.

Am parcurs împreună cu Dumneavoastră încă un an agricol plin de provocări și riscuri. Aceşti termeni îi folosim tot mai des în ultimii ani. Seceta a afectat considerabil o mare parte din terenurile agricole din raionul nostru. Cu toate acestea, ați muncit intens pentru obținerea unor recolte frumoase la majoritatea culturilor.

Dragi fermieri!

Vă aducem sincere mulțumiri pentru munca Dumneavoastră, pentru responsabilitatea, sacrificiul şi dăruirea de sine, depuse la producerea pâinii. Cinstim munca Dumneavoastră, căci de la arat şi semănat, de la ogoare brăzdate de plug până la pâinea ce ne-o dorim zilnic, e cale lungă şi grea cu nopţi nedormite, zile pline de zbucium şi osteneală, străduinţă şi muncă. Şi numai acel ce trece această cale simte adevăratul gust al pâinii.

Vă dorim ca fiecare dintre Dumneavoastră să aibă parte de un an cât mai rodnic, plin de belşug şi prosperare. Să trăiți în pace și înțelegere, să aveți încredere în ziua de mâine, rezultatele muncii să Vă bucure, să fiți apreciați, iar recunoștința celor din jur să fie simțită în acțiuni concrete. Să aveți parte de sănătate, bunăstare și optimism, liniște și armonie în familii și atingerea noilor performanțe.

Cu profund respect,

Ștefan PANIȘ, 

 președintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *