Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei lucrătorului Procuraturii

Stimați procurori și angajați ai Procuraturii din raionul Florești!

Cu ocazia Zilei Lucrătorului Procuraturii în Republica Moldova, care este marcată tradițional la data de 29 ianuarie, Vă adresez, din numele Consiliului raional, cele mai sincere felicitări și urări de bine.

Să fii în serviciul societății și a interesului public este o muncă onorabilă, dar și dificilă, care solicită competență, curaj, modestie și onestitate. În acest context, apreciem mult efortul pe care îl depuneţi zilnic, profesionalismul de care daţi dovadă continuu, devotamentul şi principialitatea, virtuți ce le întruniți și fac onoare statutului de procuror, în vederea apărării intereselor societăţii, a drepturilor şi libertăţilor omului în condiţiile legii.

Această sărbătoare ne oferă oportunitatea de a ne exprima gratitudinea și admirația pentru munca întregului colectiv, format din procurori și specialiști tineri, ce activează aplicând în practică legislația ajustată la normele de drept internațional și sporind încrederea societății în capacitățile instituționale de a contribui la realizarea actului de justiție. Totodată, exprimăm respectul pentru veteranii Procuraturii, care au pus bazele acestei instituții, și-au făcut cu cinste datoria, demonstrând că profesionalismul, onestitatea și devotamentul față de profesie sunt instrumentele necesare pentru a face față provocărilor, ei reprezentînd pentru specialiștii actuali exemplu demn de urmat.

Stimați lucrători ai Procuraturii raionului Florești!

Vă dorim să păstrați vocația pentru meseria ce o aveți, să consolidați efortul zilnic și să valorificați experiența profesională, să fiți susținuți necontenit și apreciați după merit. Să aveți parte de sănătate, succese în activitatea nobilă ce o desfășurați, bucurii cotidiene și prosperare!

Cu aleasă considerație,

Ștefan PANIȘ,

Președinte al raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *