Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Internaționale a Asistenților Medicali

Mult stimaţi asistenţi medicali

din instituţiile medico-sanitare publice din raionul Floreşti!

Vă adresez sincere felicitări cu ocazia sărbătorii Dumneavoastră profesionaleZiua Internaţională a asistenţilor medicali din întreaga lume.

Importanța rolului dumneavoastră îl cunoaște fiecare om chiar de la începutul vieții, căci meseria dumneavoastră presupune multă grijă și dragoste față de oameni. Zilnic dăruiți oamenilor căldură și speranță fără să așteptați ceva în schimb. Vă faceți munca cu o modestie demnă de respect, cunoașteți obligațiunile de funcție, care sunt îndeplinite cu mult tact, profesionalism înalt, competență, multă empatie și compasiune.

Dumneavoastră meritați respectul din partea sutelor de pacienți cărora le acordați asistență medicală, meritați cea mai înaltă apreciere și cuvinte de recunoștință pentru dăruirea, calmul, bunătatea cu care treceți, asemenea unor „albinuțe”, pe la paturile pacienților și pentru că știți să alinați orice durere cu zâmbetul pe buze, pentru cultura aparte și atitudinea frumoasă în relațiile de îngrijire cu pacienții.

În această zi de sărbătoare vă aduc cele mai sincere urări de bine, prosperitate și realizări profesionale pe măsura eforturilor depuse. Să aveți parte de apreciere pentru grija pe care o oferiți celor din jur. Fie ca viața să vă ocrotească și să vă ofere doar emoții pozitive, momente de neuitat, o sănătate de fier, fericire și multă lumină.

Cu deosebit respect,

 Ştefan PANIȘ,

Preşedinte al raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *