Mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Mult stimați locuitori ai raionului Florești!

Sărbătorile de iarnă, încărcate de speranţă şi bucurie, bat grăbite la poarta sufletului nostru și ne oferă deosebitul prilej de a adresa sincere felicitări cu cele mai calde urări de bine, noi speranțe și realizări în Noul An 2023. În această perioadă ne dorim cu toții de a fi alături de cei dragi, de a ne regăsi puterile pentru a depăşi dificultățile şi obstacolele, totodată oferindu-ne un nou început în anul care vine.

Anul 2022 a fost un an cu realizări, dar și cu nenumărate provocări. Cu toții am simțit creșterea vulnerabilității cetățenilor noștri și, totodată, am simțit necesitatea de a fi mai responsabili, mai atenți și mai uniți pentru a rezista încercărilor la care am fost expuși.

Stimați floreșteni!

Vă mulțumesc tuturor și fiecărui în parte pentru că ați fost alături, nu ați fost indiferenți, pentru aportul adus la dezvoltarea și bunăstarea raionului nostru.

Vă doresc ca anul 2023 să vă readucă în suflete optimismul și credința într-un viitor mai bun. Cea mai mare bogăție a raionului sunteți dumneavoastră și, din aceste considerente, mai mult ca oricând, trebuie să știți și să credeți, că prin propriile eforturi putem crea lucruri frumoase și performante pentru noi, pentru raion, așa cum ni le dorim – ne putem crea un destin prosper. Deci, avem mult de muncit pe viitor. În Noul An vom continua cu același elan să ne realizăm obiectivele propuse, pentru ca nivelul de trai să corespundă cerințelor timpului.

Anul Nou este acea sărbătoare magică, de familie, cu un repertoriu neasemuit de bogat în datini şi credinţe, cu colinde, urări de belşug şi de recoltă bogată. Această perioadă ne unește pe toți și ne oferă emoții de neuitat, ne încarcă cu bunătate și optimism, ne transmite prin timp credința copilărească în miracole. Cu această ocazie, având un sentiment de deosebit respect față de Dumneavoastră, vin ca să vă urez ca magia colindelor și feeria Sfintelor Sărbători să vă găsească în familie, alături de cei dragi sufletului, iar Noul An 2023 să vă aducă sănătate, bunăstare, realizarea celor mai nobile intenții, prosperitate și armonie deplină.

La mulți ani!

Sărbători fericite!

Cu deosebită considerație,

în numele Consiliului raional,

Ștefan PANIȘ,

preşedintele raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *