Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei energeticianului

Stimați lucrători din sistemul energetic al raionului Florești!

La 22 decembrie, în fiecare an, consemnăm Ziua profesională a energeticianului.

Cu prilejul frumosului eveniment, în numele Consiliului raional, vă adresez sincere felicitări şi urări de bine, pace şi prosperitate, realizări şi împliniri profesionale.

Apreciem performanțele pe care le înregistrați și suntem siguri că profesionalismul și experiența de care dați dovadă, vor asigura în continuare funcționarea eficientă a sistemului energetic din teritoriul administrat, astfel, ca agenții economici și populația să beneficieze și mai departe de servicii de înaltă calitate, oferindu-ne confortul social, securitatea și stabilitatea economică a raionului.

Realizarea acestor sarcini solicită competențe profesionale temeinice, atitudine onestă și devotament deplin față de profesia aleasă și pentru aceasta vă suntem profund recunoscători.

Stimați energeticieni!

Vă dorim noi succese, multă sănătate, fericire, prosperitate și, deoarece suntem în preajma sărbătorilor de iarnă, Anul Nou, 2023, să vă aducă multe idei noi, interesante, să vă deschidă un drum spre noi ascensiuni şi frumoase realizări, să aveți parte de aprecierea şi recunoştinţa cetățenilor pentru importanta activitate pe care o desfăşuraţi, succesul să vă fie călăuză în activitatea profesională.

Cu profund respect,

Ștefan PANIȘ

 Președinte al raionului

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *